tirsdag 9. februar 2010

Pølselapskaus

Dette er skikkelig husmanskost som både liten og stor liker.

Ingredienser til 4 pers:


2 stk kjøttpølse

4 skive bacon

8 stk potet i terninger

½ stk løk , grovhakket

2 stk gulrot i terninger

2 skive kålrot i terninger

1 stk persillerot i små terninger

10 dl vann

1 ts salt

½ ts pepper


Slik gjør du:

1. Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.

2. Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.

3. Del baconskiver og pølse i små biter og stek dem lett i stekepanna.

4. Når potetene og grønnsakene er nesten møre, tilsettes pølse og bacon.

5. La alt trekke noen minutter til det er varmt.

6. Smak til med salt og pepper.

Serveres med flatbrød.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails