tirsdag 9. februar 2010

Karbonader med stekt løk

Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag.


Porsjoner 4

Ingredienser

500 g karbonadedeig

1 ts salt

½ ts pepper

½ ss potetmel

½ dl vann

2 ss margarin /olje til steking


Slik gjør du:

1. Elt karbonadedeigen lett med salt, pepper og potetmel. Rør inn vannet.

2. Form karbonadene til 8 store flate kaker (per 500 g karbonadedeig). Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv.

3. Karbonadene brunes i smør eller margarin på begge sider ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme 2-3 minutter.

Server nystekte karbonader på godt brød med stekt løk og salat som kveldskos, eller med kokte poteter og grønnsaker til middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails