Bruschetta er en deilig forret, eller kan spiset til frokost, lunsj eller når man rett å slett får lyst på noe godt å spise.
Her er grunnoppskrift på bruscetta, men dere kan variere pålegget om dere ønsker selv.
Dette er til 6 bruschetta skiver:
3 tynne skiverl andbrød del i 2. (kan gjerne være ett par dager gamle)
1/4 dl extra virgin olivenolje
salt
1 hvitløksfedd
Slik gjøres det:
Pensle ene siden av skivene med olivenolje. Strø over salt. Sett skivene i ovnen i 200 grader og ta dem ut
etter 3-4 minutter(de skal være halvsprø, og når de avkjøles blir de helsprø)
Rens og del hvitløken i 2. Gni hvitløken inn i de varme skivene og la de avkjøles til de bli helsprø.
Nå kan du spise de som de er eller legge på deilig fyll som for eksempel tomater.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥