mandag 8. februar 2010

Grunnoppskrift på Bruschetta

Bruschetta er en deilig forret, eller kan spiset til frokost, lunsj eller når man rett å slett får lyst på noe godt å spise.

Her er grunnoppskrift på bruscetta, men dere kan variere pålegget om dere ønsker selv.

Dette er til 6 bruschetta skiver:
3 tynne skiverl andbrød del i 2. (kan gjerne være ett par dager gamle)
1/4 dl extra virgin olivenolje
salt
1 hvitløksfedd

Slik gjøres det:
Pensle ene siden av skivene med olivenolje. Strø over salt. Sett skivene i ovnen i 200 grader og ta dem ut

etter 3-4 minutter(de skal være halvsprø, og når de avkjøles blir de helsprø)

Rens og del hvitløken i 2. Gni hvitløken inn i de varme skivene og la de avkjøles til de bli helsprø.
Nå kan du spise de som de er eller legge på deilig fyll som for eksempel tomater.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails