lørdag 13. februar 2010

Biffsnadder

Denne er en god gammel årgang som aldri faller ut av smak. Er perfekt for både store og små. Rask er den også! Fant oppskriften inne på matprat.no


Ingredienser


600 g biffkjøtt i terninger

200 g frisk sjampinjong

1 pose sjalottløk

1 stk rød paprika

2 ss margarin eller olje til steking

½ ts salt

¼ ts pepper

1 pose béarnaisesaus


Slik gjør du:

1. Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler.

2. Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.

3. Lag sausen etter anvisning på posen.

Serveres med ris, pommes frites eller potetbåter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails