tirsdag 9. februar 2010

Jamie Olivers fiskepai

Dette en deilig fiskepai som Jamie Oliver har laget.


(6 pers.)

5 store poteter i biter

olivenolje

salt/pepper

2 egg

2 store håndfuller fersk spinat

1 hakket løk

1 hakket gulrot

ca 2,8 dl fløte

2 håndfuller revet cheddar eller parmesan

saften av 1 sitron

1 stor ts god sennep

1 stor håndfull finhakket persille

450 g torskefilet i biter

revet muskat

Slik gjøres det:
Kok potetene. Hardkok eggene og del dem i fire. Damp spinaten og klem ut overflødig væske. Fres løk og

gulrot mykt. Tilsett fløten og kok opp. Ta av varmen og rør inn ost, sitronsaft, sennep og persille. Bland

spinat, fisk og egg sammen og bland med sausen. Hell i en ildfast form. Mos potetene og bland med

 olivenolje, salt, pepper og litt revet muskat. Fordel potetblandingen over fisken. Stek ved 230 grader i 25-30 minutter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails