Dette en deilig fiskepai som Jamie Oliver har laget.
(6 pers.)
5 store poteter i biter
olivenolje
salt/pepper
2 egg
2 store håndfuller fersk spinat
1 hakket løk
1 hakket gulrot
ca 2,8 dl fløte
2 håndfuller revet cheddar eller parmesan
saften av 1 sitron
1 stor ts god sennep
1 stor håndfull finhakket persille
450 g torskefilet i biter
revet muskat
Slik gjøres det:
Kok potetene. Hardkok eggene og del dem i fire. Damp spinaten og klem ut overflødig væske. Fres løk og
gulrot mykt. Tilsett fløten og kok opp. Ta av varmen og rør inn ost, sitronsaft, sennep og persille. Bland
spinat, fisk og egg sammen og bland med sausen. Hell i en ildfast form. Mos potetene og bland med
olivenolje, salt, pepper og litt revet muskat. Fordel potetblandingen over fisken. Stek ved 230 grader i 25-30 minutter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥