lørdag 13. februar 2010

Biff med båndspagetti

Mmm, kjenner jeg får vann i munnen bare jeg skriver om denne deilige middagsretten som er perfekt som helgekos med din kjære. http://www.matprat.no/ er kilden til denne:

Til 4 pers.

Ingredienser


1 000 g biffkjøtt i strimler

2 stk rød paprika

10 stk frisk sjampinjong

2 beger crème fraîche

6 dl matfløte

4 ss frisk basilikum

4 ss dijonsennep

2 ss hvitløksmør

½ pk tagliatelle

Slik gjør du:


1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

2. Strimle paprika og sopp.

3. Fres biffkjøttet i stekepannen.

4. Rør inn sennepen og ha i sopp og paprika. Fres raskt på sterk varme.

5. Rør inn crème fraiche og fløte. Krydre med frisk basilikum og smak til med salt og pepper.

La det hele surre i 5- 10 minutter. Rør inn hvitløkssmøret mot slutten.

Server i dype tallerkener med båndspagetti i bunnen og sausen over. Pynt gjerne med en basilikumkvast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails