Dette er en nydelig rett som er veldig sunn. Fant den inne på http://www.matprat.no/
Ingredienser
4 stk biff av ytrefilet storfe
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss margarin til steking
3 dl kesam
4 ss søt chilisaus
400 g cherrytomat, rød
100 g salatblad
50 g ruccula
½ stk rødløk
Slik gjør du:
1. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
2. Legg tomatene i ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.
3. Rør sammen kesam og søt chilisaus til dressing.
4. Skyll salaten og del opp salatbladene. Skrell og del løken i båter. Bland salat og løk.
Server med bakte eller ovnsstekte poteter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥