mandag 8. februar 2010

Grønnsaks couscous

Denne grønnsaks couscousen så er det stappet med masse grønnsaker og passer perfekt til de fleste kjøttretter.

Til 4 pers:
2 dl ccouscous
2,5 dl vann
1ss grønsaksbuljong
1/2 slangeagurk
4 tomater
100gr fetaost
1 medium løk
1 rød snack paprika eller vanlig paprika

Slik gjøres det:
Kok opp vannet med buljonen i, og trekk kjelen til siden. Hell i couscouskornene og rør litt. La det stå å trekke i 4 minutter.

Mens det står så å trekker starter du med å kutte opp grønnsakene i små biter.

Hvis ønskelig kan couscousen steket i litt smør i 4 minutter etter de har trukket ferdig.

Når det er ferdig så tilsettes alle grønnsakene og blandes godt. Serveres og nytes alene eller med kjøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails