Her er det en nydelig og lett sommerrett som jeg fant her inne: http://takkformat.blogspot.com/
Ingredienser til 4 porsjoner:
8 grillpinner
150 g yoghurt naturell til marinade + litt til servering
2 ss currypasta
4 kyllingfileter, i terninger
1 pakke cherrytomater (à 250 g)
4 varme fullkornschapati
1/2 agurk
1 rødløk i tynne skiver
en håndfull hakket koriander
saften av 1 sitron
Slik gjør du det:
Legg grillpinnene i vann i 15-30 minutter. Bland yoghurt og currypasta i en bolle, og ha i kyllingbitene. La
dem gjerne ligge i marinaden i en times tid (hvis du har tid).
Ha agurk, rødløk, koriander og sitronsaft i en bolle og sett kaldt til den skal serveres.
Tre kyllingen og tomatene på grillpinnene og stek dem under grill på ca 200 grader i 15-20 minutter. Snu
dem av og til til de er gjennomstekte. Pensle gjerne med marinaden som ble til overs for å få litt sterkere
smak.
Server spydene med agurksalat, varme chapati og litt youghurt naturell ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥