mandag 8. februar 2010

Kyllingspyd med agurksalat

Her er det en nydelig og lett sommerrett som jeg fant her inne: http://takkformat.blogspot.com/

Ingredienser til 4 porsjoner:


8 grillpinner

150 g yoghurt naturell til marinade + litt til servering

2 ss currypasta

4 kyllingfileter, i terninger

1 pakke cherrytomater (à 250 g)

4 varme fullkornschapati

1/2 agurk

1 rødløk i tynne skiver

en håndfull hakket koriander

saften av 1 sitron

Slik gjør du det:

Legg grillpinnene i vann i 15-30 minutter. Bland yoghurt og currypasta i en bolle, og ha i kyllingbitene. La

dem gjerne ligge i marinaden i en times tid (hvis du har tid).

Ha agurk, rødløk, koriander og sitronsaft i en bolle og sett kaldt til den skal serveres.

Tre kyllingen og tomatene på grillpinnene og stek dem under grill på ca 200 grader i 15-20 minutter. Snu

 dem av og til til de er gjennomstekte. Pensle gjerne med marinaden som ble til overs for å få litt sterkere

 smak.

Server spydene med agurksalat, varme chapati og litt youghurt naturell ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails