mandag 8. februar 2010

Chili-lime kylling med pasta

Dette er en deilig kyllingrett som også er ganske billig. Fant den inne på denne siden: http://takkformat.blogspot.com/

For to personer trenger du:


- 3-4 kyllingfileter

- salt og pepper

- 6-8 cherrytomater

- 1 pk fersk tagliatelle

- ruccula

- 1/2 dl olivenolje

- 1 ss balsamico

- 2 ss limeskall

- 2 små, røde chili


Stek kyllingen i litt olje til den er gjennomstekt og gylden. Du kan krydre med salt, pepper og kanskje litt

urtegårdskrydder hvis du har tilgjengelig. La kyllingen hvile litt før du skjærer den i ca 1 cm tykke skiver.

Lag dressing av olivenolje, balsamico, limeskall og chili. Tilsett litt salt og pepper etter ønske.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

 Servere retten slik: Legg pasta nederst med noen skiver kylling på. Fordel deretter ruccula og

tomat etter ønske. Drypp dressingen over, og avslutt gjerne med å presse litt limesaft over!

For å gjøre retten billigere kan du droppe lime og heller bruke sitronsaft. Du kan også bruke vanlige tomater

og tørket pasta dersom du ønsker dette.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails